contact

Surf and girls

Heb je een vraag opmerking, idee of wil je om een andere redenen in contact met ons komen? Je kunt ons mailen via lovesmiax@outlook.nl . Voor vragen kunt je het beste eerst de kijken of hij tussen de veelgestelde vragen staat. Als je vraag tussen deze vragen staat, beantwoorden wij deze niet per mail.

Pers en bedrijven

het is een uitstekende manier om uw merk of product te promoten op deze website . Dat kan door middel van een eerlijke review, winactie of een andere samenwerkingen waar we eventueel samen over kunnen nadenken. Het beschikbaar stellen van producten is echter wel vrijblijvend, neem contact met mij op voor mijn adresgegevens. Ik sta ook open voor persberichten en persuitnodigingen. Deze kunnen gemaild worden naar:  lovesmiax@outlook.nl

❤️

Veelgestelde vragen

Hoe maak je een blog?
Google het en ga aan de slag! Doe wat research en begin! Zoek een goed bloggers platform via Google en blog. Veel succes!

Met welk programma bewerken wij foto’s en filmpjes?
wij gebruiken Adobe After Effects, Final Cut Pro X, Photoshop en Sony Vegas Pro. ( dit zijn inderdaad de zelfde programma’s die jiami gebruikt van lifesplash. wij gebruiken ze ook omdat wij het hele makkelijke programma’s vind om mee te werken

Met welk programma ons jouw blog gemaakt?
Het programma dat voor de functies zorgt die ik gebruik heet WordPress. Dit is een programma dat je kunt downloaden en op je eigen hosting kunt installeren.

Ik wil ook bloggen. Heb je tips voor mij?

ik ( imke) ga daar nog een artikel over schrijven en komt deze week online !!

Sun | via Tumblr

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s